Bericht versturen
aboutus

Yueqing Jintu Trading Co.,Ltd

Yueqing Jintu Trading Co.,Ltd
1
Type Business: Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Jaarlijkse omzet: 1000,000-2000,000
Opgericht Jaar: 2007
Export pct: 90% - 100%
Ongeveer ons
Inleiding

Ons bedrijf specialiseert zich in het produceren van en het behandelen van drukmaten, thermommeters, drukzenders enz. De producten worden wijd etc. gebruikt in de chemische industrie, de metallurgische industrie, krachtcentrale.

 

De „beste kwaliteit en de beste dienst“ zijn onze doelstelling. Het meest zijn onze producten voor wordt uitgevoerd aan Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Europa, zuidoosten en zo nr. Wij hopen oprecht met u samenwerken om onze schitterende toekomst tot stand te brengen.

Geschiedenis

 

Ons bedrijf werd gevonden in 2007. Het grootste deel van onze producten zijn want zijnd in het buitenland exproted. Wij hopen oprecht met ons samenwerken om onze schitterende toekomst tot stand te brengen.

Dienst

 

Wij proberen ons beste om elk van onze onze klanten de beste kwaliteit aan te bieden en de beste dienst kan wij. Gelieve te voelen vrij om met ons te contacteren als u om het even welke vragen met betrekking tot onze producten hebt. Het is genoegen voor ons om de vragen te beantwoorden van elk van klanten met betrekking tot onze producten.

Ons Team

 

Er zijn verscheidene afdelingen zoals verkoopafdelingen, technologieafdelingen, productieafdelingen, beheersafdelingen, kwaliteitscontroleafdeling, financiënafdeling enz. Alle bovengenoemde afdelingen zijn leaded door algemene manager.

 

 

 

 

Contactgegevens